WEDSTRIJD Kickers Charleroi - S.T. Rekem  5 - 3   (5-2)

DATUM 11-04-2003  21:15

DOELPUNTEN 2’ Aranha 1-0, 6’ Penders 1-1, 6’ Aranha 2-1, 10’ Penders 2-2, 12’ Mahmoud 3-2, 17’ Mahmoud 4-2, 19’ Chaïbaï 5-2, 24’ Diricks 5-3.

VERSLAG Beide teams wisten dat deze wedstrijd hemelsbelangrijk was: Kickers met een zevende zege op rij om een plaats in de playoffs, Rekem om het behoud. De Kickers haalden het maar hadden weinig overschot. Vooral in de eerste helft voerden ze – zonder de geschorste Aktepe – de forcing. Het leidde tot een 5-2 voorsprong. Op karakter speelden de bezoekers een goede tweede helft maar konden de kansen onvoldoende verzilveren. Ook niet op de enige tienmeter van Marc Penders die gestopt werd door de heroptredende doelman Bargibant. Kickers spelen de playoffs als ze vrijdag in Borgerhout of de week nadien tegen Houthalen-Genk nog voor één driepunter tekenen. Rekem moet hopen op de slotwedstrijd tegen Affligem. Want vrijdag bij Action 21 is niets te oogsten. Affligem daarentegen wel want Hasselt komt op bezoek.